Menu
Drie gangen lang genieten! Geniet bij Restaurant Kabul van onze menu’s. Maak uw keuze en kijk uit naar een smakelijke avond.
Tip: leer alvast wat meer over de inspiratiebron van ons restaurant:
Afghanistan en de
Afghaanse keuken.
Arrangementen
Reserveer uw tafel. Vermeld svp uw eventuele wensen rond bijvoorbeeld vegetarische, lactose- of glutenvrije gerechten. Zie ook onze
allergenenkaart.
- Gebruikt u Diner Jaarkaart, RestaurantCadeau of DinerCadeau? Kies uw driegangenverrassingsmenu of driegangenmenu à la carte
voor € 33,50 per persoon.
- Actie: kies uw driegangenkeuzemenu of driegangenverrassingsmenu
voor slechts € 27,50 per persoon!*
*Actie niet geldig in combinatie met bovengenoemde kaarten
Voorgerechten
Mantoe
Gestoomd pastabuideltje gevuld met rundergehakt, geserveerd met een heerlijke yoghurt topping.
Mantoe vegetarischGestoomd pastabuideltje gevuld met verschillende fijngesneden groenten, geserveerd met een heerlijke yoghurt topping.
Nargis KababGekookt ei met een gestoofd omhulsel van licht gekruid rundergehakt in een tomatensausje.
SambosaBladerdeegflapje gevuld met licht gekruid gehakt, geserveerd met een heerlijk sausje.
Sambosa vegetarischBladerdeeg flapje gevuld met verschillende fijngesneden groenten, geserveerd met een heerlijk sausje.
AshakGestoomd pastabuideltje, gevuld met prei en een topping van licht gekruid rundergehakt.
Ashak vegatarischGestoomd pastabuideltje, gevuld met prei en een topping van groente in tomatensaus.
PakauraFijngesneden groenten, gefrituurd in een licht gekruid jasje, geserveerd met een verfrissende muntsaus.
Najtja kababWorstje van rundvlees met een omhulsel van gegrilde aubergine, geserveerd op een dun laagje van heerlijke yoghurtsaus.
Soep van de dagVraag naar onze vers bereide soep.
Hoofdgerechten
Qabeli palauwGolden basmatirijst bedekt met gebakken worteltjes, rozijnen, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofd lamsvlees. Dit gerecht wordt geserveerd met boranni badenjon (gestoofde aubergine) en sabzie (spinazie).
Qorma tjalauwStoofpotje van kip met witte basmatirijst. Dit gerecht wordt geserveerd met gestoofde linzen met knoflook (ofwel: dal) en gestoofde okrabonen in tomatensaus (ofwel: bamja).
Sabzie paneer (vegetarisch)
Huisgemaakte kaas, gestoofd in een licht gekruide spinazie, geserveerd met gestoofde linzen met knoflook (dal), gestoofde okrabonen in tomatensaus (bamja) en witte rijst (tjalauw).
Narinj palauwSaffraanrijst bedekt met gebakken julienne van sinaasappelschil, amandelen en pistache. Onder de rijst vindt u mals gestoofde kipdijfilet. Dit gerecht wordt geserveerd met gestoofde aardappels (boranni qatalu ) en gestoofde bloemkool in tomatensaus (qeulpie).
Tjophan kababIn oosterse kruiden gemarineerd trio van lam, rund en kip. Het vlees is bereid op onze houtskoolbarbecue en wordt geserveerd met een Afghaanse salade van verse tomaat, komkommer, munt, koriander en bosui, Afghaans brood (nan) en koriander-chutney-yoghurtsaus.
Tikka kababTwee spiesjes oosters gemarineerd kalkoendijvlees, bereid op onze houtskoolbarbecue, geserveerd met licht gekruide aardappelschijfjes en verse salade.
Kofta tjalauwWitte basmatirijst geserveerd met gehaktballetjes in tomatensaus (kofta) en een stoofpotje van bruine bonen in tomatensaus (loebja) en gestoofde aardappels (boranni qatalu).
Nagerechten
Coupe KabulDrie bolletjes ijs, mango, citroen en pistache, gegarneerd met vers fruit.
Verni & RoothFluwelen pudding, besprenkeld met rozenwater en vergezeld van een stukje kardemonkoek en een bolletje pistache-ijs.
Baklava met Afghaanse theeLaagjes filodeeg gevuld met grof gemalen pistache en amandel op een bodem van zoete honingsiroop. Afghaanse thee met kardamon.
Kulfi, hèt stads-ijsje van KabulBolletje huisgemaakt kulfi-ijs met pistache en kardamon óf een bolletje huisgemaakt kulfi-ijs met verse mango.